Beauty Product Review Skincare

Nivea Makeup Clear Cleansing Water Review

My current favorite makeup cleanser!
One day I was looking for a cleanser that good for my oily skin. Honestly, I accidentally bumped to this product while scanning a cleansing rack at @watsonsindonesia. How not? This product was placed at the bottom of the rack!

After I found it, I took and learned its detail. It is said that the cleansing water able to clean the makeup all over the face including eyes without leaving it greasy. They also claimed that this product doesn’t contain coloring, perfume, alcohol, paraben, and silica. (Oh yes I love it!)
To my surprise, the price is also on budget! So, without thinking so much, I grabbed this and brought directly to the cashier.
After giving it a try, I wanna scream and praise that I REALLY REALLY LOVE THIS SO MUCH! I’ve used this water for almost a month and it does clean my makeup well and most important, MY FACE DOESN’T BREAK OUT!
How lucky I am finding this cleansing water. This is my #holygrail #skincare product I ever had. The package is also big enough but handy and I think it will last for months. So, it will save up your money more.
VERDICT

Safe ingredients, budget price, easy to find at nearby drugstore, last for months, NO BREAK OUT

I did buy this with my money and no other sponsorship behind. Speaking the truth, I didn’t find any bad things to complain about this product. Thank you @nivea_id for inventing this awesome cleansing water.
Repurchase? I’m pretty sure that I will!

NIVEA MAKEUP CLEAR CLEANSING WATER – 200ML
Price IDR 43.000 at Watsons
(don’t know in other drugstores and haven’t checked it yet)

Melissa Tjia

Author of Mel's Playroom - Mom and Beauty Blogger.

A full time mom & online seller and a part time blogger, who occasionally escape to blogging as her stress release therapy.

You may also like...

11 Comments

  1. […] Untuk pertanyaan ini, sebelumnya sudah pernah saya ulas juga di artikel Daily Cleansing Routine for Oily Acne Prone Skin. Intinya selama setelah menggunakan cleansing oil kamu bilas dengan sabun wajah, kulit akan aman-aman saja kok. Atau jika memang kurang nyaman menggunakan cleansing oil bisa diganti dengan micellar water. […]

  2. […] Nivea Makeup Clear Cleansing Water Review […]

  3. […] Nivea Makeup Clear Cleansing Water Review […]

  4. […] Nivea Makeup Clear Cleansing Water Review […]

  5. […] satu jenis produk saja sudah bisa membersihkan semua kotoran di wajah. Untuk kulit berminyak, Nivea Make-up Clear bisa kamu pilih karena komposisi bahannya yang aman untuk kulit plus harganya juga ramah di […]

  6. […] satu jenis produk saja sudah bisa membersihkan semua kotoran di wajah. Untuk kulit berminyak, Nivea Make-up Clear bisa kamu pilih karena komposisi bahannya yang aman untuk kulit plus harganya juga ramah di […]

  7. […] satu jenis produk saja sudah bisa membersihkan semua kotoran di wajah. Untuk kulit berminyak, Nivea Make-up Clear bisa kamu pilih karena komposisi bahannya yang aman untuk kulit plus harganya juga ramah di […]

  8. Lumayan jauh lebih hemat ya kalo pake ini dibanding pake makeup remover 😆 jadi penasaran pengen nyoba juga… Nice review! 😁

    1. Iya hemat banget dan terjangkau. Ini aja aku mau 2 bulan lebih pakai masih ada lho.

Leave a Reply